English De Bruijn & Co op LinkedIn

Carrière en vacatures

DB&C | De Bruijn & Co is voortdurend in ontwikkeling en tevens zijn wij een maatschappelijk betrokken werkgever. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s met vakinhoudelijke kwaliteiten die innovatief zijn, commercie en personal branding hebben, zichzelf kunnen managen en energiek zijn.

Onze professionele medewerkers hebben alle leeftijden vanaf 20 jaar tot en met 64 jaar. Omdat er in kleine teams van accountants en belastingadviseurs nauwkeurig wordt samen gewerkt, zijn de werkzaamheden zeer gevarieerd. Klanten worden altijd bediend door een accountant en fiscalist. Je hebt veel vrijheid in je positie.

Onze informele sfeer creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook onze klanten ten goede komt.

De verhouding man/vrouw gaat binnen DB&C | De Bruijn & Co vrijwel gelijk op, wij zijn een typisch Amsterdam kantoor met alle culturen. DB&C | De Bruijn & Co hanteert een goed personeelsbeleid.

Spreekt DB&C | De Bruijn & Co jou aan en hou jij ook van (IT) vernieuwing in het vakgebied? Wil je samenwerken met sociale en ondernemende collega’s met een kritische instelling die zich actief ontwikkelen en ook zelf kennis overdragen? Bij DB&C | De Bruijn & Co bepaal jij jouw groeipad. Als accountant, adviseur en coach voor de ondernemer.

We bieden een degelijke, professionele en uitdagende werkomgeving met veel ruimte in Amsterdam, in een prettige buurt die goed bereikbaar is met het ov en de auto.

Binnen onze organisatie ligt de focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurigheid, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken zijn.


Vacatures

Vacature Stagiaires Accountancy

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiaires Accountancy; het betreft een meewerkstage.
Binnen deze stage ga je alle facetten van het vak van de accountant leren kennen.

Binnen onze organisatie ligt de focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurigheid, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken zijn.

Je gaat onder meer de volgende werkzaamheden verrichten:
• het verzorgen van de administratie in de cloud op de modernste IT platforms;
• het samenstellen van de jaarrekening;
• meelopen met de controle van de jaarrekening;
• het verzorgen van de fiscale aangiftes VPB/IB.

Je krijgt je eigen persoonlijke begeleider die ervaring heeft met stagiairs.
We geven je een stage vergoeding van € 750 per maand.

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd? Wij ontvangen dan graag je sollicitatie via e-mail voorzien van een korte motivatiebrief en curriculum vitae, gericht aan Rob Kaats (rob@debruijnenco.nl).