English De Bruijn & Co op LinkedIn

Carrière en vacatures

DB&C | De Bruijn & Co is voortdurend in ontwikkeling en tevens zijn wij een maatschappelijk betrokken werkgever. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s met vakinhoudelijke kwaliteiten die innovatief zijn, commercie en personal branding hebben, zichzelf kunnen managen en energiek zijn.

Onze professionele medewerkers hebben alle leeftijden vanaf 20 jaar tot en met 64 jaar. Omdat er in kleine teams van accountants en belastingadviseurs nauwkeurig wordt samen gewerkt, zijn de werkzaamheden zeer gevarieerd. Klanten worden altijd bediend door een accountant en fiscalist. Je hebt veel vrijheid in je positie.

Onze informele sfeer creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook onze klanten ten goede komt.

De verhouding man/vrouw gaat binnen DB&C | De Bruijn & Co vrijwel gelijk op, wij zijn een typisch Amsterdam kantoor met alle culturen. DB&C | De Bruijn & Co hanteert een goed personeelsbeleid.

Spreekt DB&C | De Bruijn & Co jou aan en hou jij ook van (IT) vernieuwing in het vakgebied? Wil je samenwerken met sociale en ondernemende collega’s met een kritische instelling die zich actief ontwikkelen en ook zelf kennis overdragen? Bij DB&C | De Bruijn & Co bepaal jij jouw groeipad. Als accountant, adviseur en coach voor de ondernemer.

We bieden een degelijke, professionele en uitdagende werkomgeving met veel ruimte in Amsterdam, in een prettige buurt die goed bereikbaar is met het ov en de auto.

Binnen onze organisatie ligt de focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurigheid, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken zijn.


Vacatures

Vacature Stage Accountancy DB&C

De Bruijn en Co Accountants en Adviseurs (DB&C), onderdeel van het Vistra-netwerk, is op zoek naar stagiaires Accountancy die kunnen starten in februari 2023 voor een periode van 5 tot 6 maanden, bij voorkeur voor 32 a 40 uur per week.

Binnen deze stage ga je alle facetten van het vak van de accountant leren kennen. Binnen onze organisatie ligt de focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurigheid, degelijkheid, een rechte rug en maatschappelijk betrokkenheid.

Je gaat onder meer de volgende werkzaamheden verrichten:

 • het verzorgen van de administratie van klanten in de cloud op de modernste IT platforms;
 • het samenstellen van de jaarrekening;
 • meelopen met de controle van jaarrekeningen en met eventuele overige assurance-opdrachten;
 • het assisteren bij de fiscale aangiftes BTW, VPB en IB.

Wat DB&C(Vistra) biedt:

 • De mogelijkheid voor studenten om naast het opdoen van relevante werkervaring aan een eigen onderzoeksvraag of project te werken;
 • Goede coaching en begeleiding;
 • Een marktconforme vergoeding;
 • Een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een bedrijf met een blik op de toekomst waarin je kunt leren, groeien en netwerken kunt opbouwen met geweldige collega’s!

We hechten veel waarde aan interdepartementale samenwerking, proberen over de hele wereld als ONE te werken en leren elkaar natuurlijk beter kennen buiten het werk om bij onze DoMiBo’s (Donderdag Middag Borrel). Wij kijken ernaar uit om jou ook beter te leren kennen!

Over DB&C

DB&C is een middelgroot accountantskantoor in Amsterdam en maakt onderdeel uit van het Vistra-netwerk. DB&C bedient een breed scala aan klanten, van lokaal georiënteerde MKB-ondernemingen tot grote internationale organisaties. Hierbij wordt nauw samengewerkt met onze partners binnen het Vistra-netwerk.

 Over Vistra

Bij Vistra geloven we dat onze klanten een verschil kunnen maken in de wereld. Daarom is ons werk erop gericht onze klanten te helpen om met vertrouwen en snelheid te handelen om hun kansen te grijpen waar ze zich ook voordoen.

Als wereldwijde zakelijke dienstverlener en fondsbeheerder met meer dan 5.000 professionals in meer dan 45 jurisdicties, stellen wij entiteiten in staat om slimmer te werken, sneller te groeien, verantwoord te handelen, kapitaal te beschermen en over de grenzen heen te schalen – door te doen waar we goed in zijn: risico’s verminderen en efficiency verbeteren.

We ondersteunen onze klanten in zes sectoren: Private Equity, Real Estate, Capital Markets, Corporate, Company Formation and Private Wealth en leveren toegevoegde waarde via drie servicelijnen:

 • Governance, Risk and Compliance
 • Advisory and Transaction Support
 • Finance, Accounting and Administration

Ben je geïnteresseerd? Wij ontvangen dan graag je sollicitatie via e-mail voorzien van een korte motivatiebrief en curriculum vitae, gericht aan Rob Kaats (rob@debruijnenco.nl) of Tran Nguyen (Tran.Nguyen@Vistra.com)